Привіт.
Так все забрали
Модераторы: Yurik, Garison, SALIY
Привіт.
Привіт.leon_tt писал(а): ↑26 май 2022, 00:49Привіт.
Майже закінчилась історія з виробництвом та розсилкою толстовок.
Багато почув від Вас гарних відгуків про толстовки, хоча я тільки адміністратор в цій історії, але приємно, дякую![]()
На разі в мене лишились на зберіганні:
2. Димон Михайловский XXL -man) с гербом на спине чёрного цвета -889 грн. заказ в силе
8. gekka33 (размер XS - man без герба) - 795 грн.. ОПЛАЧЕНО
13. САРАЦИН (М-man) - 1 шт герб на спине, без надписи «AMG» на рукаве) - 889 грн. заказ в силе. ОПЛАЧЕНО
14. САРАЦИН_2 (XL- woman) - 1 шт герб на спине, без надписи «AMG» на рукаве) - 889 грн. заказ в силе. ОПЛАЧЕНО
28. proper912 - L man - 1 шт, без надписи AMG, черный гербы на спине = 889 грн. заказ в силе
Не можу їх відправити бо є на то відомі причини, але маю надію, що буде така можливість скористатися українськими сервісами для відправки.
Бажаю всім найшвидшої перемоги над варварами які прийшли на нашу землю.
НЕНАВИДЖУ П(ДАРАСІВ![]()
![]()
![]()
Точно, лишилось три штуки в мене на зберіганні
Дякую Льоша.
Я особисто не вдягав, зберігав до кращіх часів, але цієї осені сказав: - Та якого біса, життя ж триває?!
А я наоборот вообще его не снимаю, качество получилось отличное
В предыдущих версиях, качество материала было очень на высоте. Практически одевал осенью- зима- весна.. , неделю ношу, в субботу стирем, воскресенье сохнем, в понедельник одеваею.Capitan писал(а): ↑29 май 2024, 13:15Я особисто не вдягав, зберігав до кращіх часів, але цієї осені сказав: - Та якого біса, життя ж триває?!
Вдягнув і навить в зимку носив під зимову куртку, перехід молнії до капюшону такий, що навіть шарф не треба
Правда тільки використовуючі засіб для прання
Чорний колір і досі насичено чорний.
![]()