Привіт.
Так все забрали
Модераторы: Yurik, Garison, SALIY
Привіт.
Привіт.leon_tt писал(а): ↑26 май 2022, 00:49Привіт.
Майже закінчилась історія з виробництвом та розсилкою толстовок.
Багато почув від Вас гарних відгуків про толстовки, хоча я тільки адміністратор в цій історії, але приємно, дякую
На разі в мене лишились на зберіганні:
2. Димон Михайловский XXL -man) с гербом на спине чёрного цвета -889 грн. заказ в силе
8. gekka33 (размер XS - man без герба) - 795 грн.. ОПЛАЧЕНО
13. САРАЦИН (М-man) - 1 шт герб на спине, без надписи «AMG» на рукаве) - 889 грн. заказ в силе. ОПЛАЧЕНО
14. САРАЦИН_2 (XL- woman) - 1 шт герб на спине, без надписи «AMG» на рукаве) - 889 грн. заказ в силе. ОПЛАЧЕНО
28. proper912 - L man - 1 шт, без надписи AMG, черный гербы на спине = 889 грн. заказ в силе
Не можу їх відправити бо є на то відомі причини, але маю надію, що буде така можливість скористатися українськими сервісами для відправки.
Бажаю всім найшвидшої перемоги над варварами які прийшли на нашу землю.
НЕНАВИДЖУ П(ДАРАСІВ
Точно, лишилось три штуки в мене на зберіганні
Дякую Льоша.
Я особисто не вдягав, зберігав до кращіх часів, але цієї осені сказав: - Та якого біса, життя ж триває?!
А я наоборот вообще его не снимаю, качество получилось отличное
В предыдущих версиях, качество материала было очень на высоте. Практически одевал осенью- зима- весна.. , неделю ношу, в субботу стирем, воскресенье сохнем, в понедельник одеваею.Capitan писал(а): ↑29 май 2024, 13:15Я особисто не вдягав, зберігав до кращіх часів, але цієї осені сказав: - Та якого біса, життя ж триває?!
Вдягнув і навить в зимку носив під зимову куртку, перехід молнії до капюшону такий, що навіть шарф не треба
Правда тільки використовуючі засіб для прання
Чорний колір і досі насичено чорний.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 17 гостей