Сьогодні у мене був великий прихід
Прихід запчастин, а не те, що ви там собі хто подумали
Замовляв все в різний час, щось з-за кордону, а там черги зараз, і ще в трьох різних місцях. А приїхало все в один день.
.
Fiks.jpg
.
- Чи є у вас план, містере Фукс?
- Чи є у мене план? Чи є у мене план? Та у мене є цілий масляний план!
Я був трохи посміявсь на сторінці підбору Фукса з їхнього "Lubricaton plan", згадавши містера Фікса, і не тільки його ))
Але у мене тепер є свій масляний план:
.
C124-planfuchs-01.jpg
.
TITAN SUPERSYN SAE 5W-40 в двигун, 8 літрів.
Стосовно редуктора мені давав
трохи вище в темі хороші поради Мореход, але я тоді забув згадати, що редуктор-то у мене з блокою, і якщо для вільного диференціалу на сайті того ж Фукса є декілька варіантів на вибір, то для limited slip - лише один.
Тому я прийняв рішення на разі залити рекомендовану оливу, а там далі вже буду по ситуації.
TITAN SINTOPOID FE SAE 75W-85, 2 літри. В мій редуктор заходить 1,3, принаймні так каже книжка.
Також взяв дві літри ZH-M (0009899103), для другого контуру гідросистеми, SWAG.
2 літри рідини для першого контуру, гідропідсилювача керма, Febi, і новий фільтр.
Літр гальмівної рідини TRW DOT-4.
На майбутнє залишиться залишиться тільки ще поміняти оливу в коробці, разом з фільтром.
Коротше, ті, хто добре знається на планах змащування одобряють ))
Приїхали також сальники редуктора і ремкомплекти для робочих гальмівних циліндрів.
Сальники Elring, ремкомплекти Frenkit.
.
C124-saln-01.jpg
.
Півосі той, що треба точно:
.
C124-saln-02.jpg
.
Хвостовика підібрали мені за віном, били себе п'яткою в груди, що це той, що потрібно:
.
C124-saln-03.jpg
.
Будем бачити, як до хвостовика доберусь, якщо би що, то завжди можна поміняти.
Ще з Європи приїхали сайлентблоки підрамника, оригінальні.
.
C124-sailbl-01.jpg
.
А коли я те все позабирав, зателефонували з тої самої шиномонтажки, що можна приїжджати.
І от, краса:
.
C124-rpidr-01.jpg
.
C124-rpidr-02.jpg
.
C124-rpidr-03.jpg
.
Пісок-порошок обійшовся в 2500 грн.
А раз уже все є, взявся сайленти запресовувати.
І що я вам скажу. Якщо захочете самотужки обслуговувати мерседес, купіть спочатку вісімку

Проставку для запресовування більших, трохи помізкувавши, зробив з тарілок передніх амортизаторів зубилка.
.
C124-zaprsail-01.jpg
.
C124-zaprsail-02.jpg
.
Хотів, щоб тиснуло одночасно і в центр, і по краях. Так і вийшло.
І перший пішов:
.
C124-zaprsail-03.jpg
.
C124-zaprsail-04.jpg
.
Для менших підійшла інша тарілка, але теж з комплекту передніх опор вісімки, на цей раз тунінгових, від SS20. І скажіть, що це не ідеально? ))
.
C124-zaprsail-05.jpg
.
C124-zaprsail-06.jpg
.
І другі дві теж на своїх місцях.
.
C124-zaprsail-07.jpg
.
А далі
ся свище буде...
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.