АРР в банці не радив би.
Пересихає і тріскається.
Модератор: slflosse
АРР в банці не радив би.
Трохи є таке, після висихання жорсткуватий, але я ж його не на голий метал кладу, а на епоксидний грунт + фарба, тому він потрібен виключно для механічного захисту від удару.
З АРР можна використовувать тільки MS-polimer.
Для механічного захисту...таке собі.Rost.GL писал(а): ↑09 мар 2024, 21:45Трохи є таке, після висихання жорсткуватий, але я ж його не на голий метал кладу, а на епоксидний грунт + фарба, тому він потрібен виключно для механічного захисту від удару.
А який під пензель не жорсткий? Бо тих продаванів в магазинах нічого не допитаєшся. У них стандартна відповідь: всі беруть![]()
Шовний APP теж пробував, він кращий, так, але отой молдер ще кращий виявився. Принаймні на мій смак.
Де є небезпека удару, я епоксидний завжди накриваю фарбою, для захисту. Кислотний, звісно, тєма, але його одразу треба крити акриловим грунтом + фарба, що в процесі робіт славно кумарить )pruban78 писал(а): ↑09 мар 2024, 21:54На епоксидний грунт,теж великих надій не покладайте.Rost.GL писал(а): ↑09 мар 2024, 21:45Трохи є таке, після висихання жорсткуватий, але я ж його не на голий метал кладу, а на епоксидний грунт + фарба, тому він потрібен виключно для механічного захисту від удару.
А який під пензель не жорсткий? Бо тих продаванів в магазинах нічого не допитаєшся. У них стандартна відповідь: всі беруть![]()
Шовний APP теж пробував, він кращий, так, але отой молдер ще кращий виявився. Принаймні на мій смак.
В агресивних середовищах,де можуть бути механічні пошкодження його краще не використовувати.
Там краще віддати перевагу кислотному грунту.
Мене втішає, що не так багато місць в машині потребували покривання герметиком, основна частина в заводському залишилась.
Паша, можемо на ти? А то в мене фобія розвивається, починаю оглядатися і шукати того другогоpruban78 писал(а): ↑09 мар 2024, 22:24У епоксидного грунту фізична адгезія.
Якшо камінець його пробивпє до металу,самі не помітите,як в тому місці виросте ржавий гриб.
У кислотного хімічна адгезія,він дає фосфатацію металу і не дає так швидко розходитись корозії під лфп.
По герметику - раджу спробувати ms-polimer любого виробника: APP, 3M,Teroson,Sika,Novol та інших.
Все це добре в умовах сферичного кузова у вакуумі. А коли починається життя, я не дуже розумію, як мені вклинити реактивний грунт в техпроцес.pruban78 писал(а): ↑10 мар 2024, 06:29Я користуюсь і епоксидним і кислотним.
Але перевагу віддаю кислотному.
Раніше більше подобався епоксидний,коли його активно почали просувати на нашому ринку.
А тепер маю свій досвід,наблюдаючи за своїми машинами.
123 під епоксидним виглядає чудово,бо в основному стоїть в гаражі,а опель,який їздить кожен день,цвіте під епоксидним.В основному там ,де прилітають камінці (перерня панель,капот,передні крила)
Місця під кислотним виглядають краще.
А выезжать на авто когда думаешь?
ну календарно Весна наступает 22 марта, так что есть неделька....
Думаю, що в підрамник краще оригінал. Воно то всюди краще оригінал, але підрамник - це таки база
да, это цена за один
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 25 гостей