Пара приємних новин, і фідбек з проробленого.
Вчора, при чудовій погоді й +28 друзі покликали на озеро/річку, а туди 50 км німецьким автобаном (відповідно до законодавства я маю право не свідчити проти себе ))), ну і так сталось, що я розміняв 200 км/год.
Правий ряд був досить щільно зайнятий повільними автівками, то ж котився в лівому 130-150, і тут якийсь пасат з нових ззаду досить агресивно хоче, щоб я йому звільнив дорогу. Ну я і звільнив. Правда, напевно, трохи не так, як він очікував від 124-го мерседеса
Це вперше я розганяв машина до такої швидкості, бо після покупки того взагалі неможливо було зробити через поганий стан підвіски, потім через коробку, яка вже після 150 починала нестабільно себе поводити. А тепер от нарешті машин стоїть, як вкопаний, коробка тримає, я дуже радий.
І під педаллю ще відчувається купа запасу, тобто в підлогу я не тиснув.
Ну і з повністю відчиненими вікнами при 200 в салоні нарешті стає дещо вітряно ))
Щодо клімату і нагріву двигуна.
Я все ще досі не зміг побачити стрілку температури вище 90 градусів. Це позитивний момент заміни радіатора кондиціонера на жалюзійний.
Правда, кондиціонер тепер, помітив, трошки довше стартує. В смислі, якщо раніше, наприклад, коли заїжджав на гравійку, зачиняв вікна і вмикав його, прохолода з сопел починала йти секунд за 10-20. Тепер же повітря холоднішає значно плавніше, і потрібно десь від пів хвилини до хвилини, щоб відчути, що клімат дійсно працює.
Напевно, через меншу ефективність радіатора.
Але коли вже розпрацюється, то все гаразд.
І продовжую завершувати музику. Ще зовсім трошки залишилось. Скоро розповім.