glinolub писал(а): ↑Вчера, 17:39
Да и вообще, у меня там позавчера еще +11 было)
Брр-р-р! )
Іване, не їдь до дядька Олекси, приїжджай до мене, у мене пііічка!
Я тут думав написати про опалення гаража, досвідом поділитись, приготував під теє трохи фоточок.
Сьогодні приїхав у гараж, десь трохи по шостій вечора. Це стіна, протилежна від пічки, по діагоналі:
.
Tep-01.jpg
.
Сама пічка:
.
Tep-02.jpg
.
Дрова, запальничка для оцінки розміру. Піде десь полінець 12 таких.
.
Tep-03.jpg
.
Через десять хвилин, як раз переодягнувся, труба димохідна на виході з пічки:
.
Tep-04.jpg
.
Вірніше десь вже за пів метра від виходу, бо біля самого пірометр казав "Ай" і не хотів міряти, пекло йому. Взагалі він казав по ангійському "Hi", в слислі "Хай", але думати, що то "Ай" було прикольніше
А це горизонтальний димохід через 4 метри, біля входу в вертикальну трубу:
.
Tep-05.jpg
.
Мінус 200 градусів, які залишаються в гаражі - то таки дуже ефективно, і в результат вже через 15 хв. настає в боксі градусів під 20.
Через 40 хв. дрова догорають, пічка буржуйка (у мене буржуйко-пічка, технічно - буржуйка, на якій зверху з шамотки викладений типу димохід, типу кусок пічки, але це працює) - уже починає світитись малиновим:
.
Tep-06.jpg
.
Стіна протилежна по діагоналі уже от, від повітря нагрілась:
.
Tep-07.jpg
.
А в гаражі тепло, як у вусі
Ну і десь біля десятої, через майже 4 години, як ішов, все ще температура пічки:
.
Tep-08.jpg
Ок, за пічку все, а тепер головне.
Сьогодні була віха! Прямо ВІХА!

Дуже давно я розпиляв це місце, яке робив саме, але ще повністю не заварив, бо треба було робити піддомкратник, потім зробив піддомкратник, треба туло розпилювати далі вверх, робити підкову праву, після підкови ще далі - кронштейн кріплення заднього стаба. І от нарешті сьогодні сталось! Я там заварив усе

Бдищ, шомпанське, гарйливе вино, що там ще стріляє - феєрверки і салюти.
.
C124-rpdk-end!.jpg
.
Рухаюсь до неминучої перемоги, і вона настане.
У вас нет необходимых прав для просмотра вложений в этом сообщении.