Буду дуже вдячний

Модераторы: Богдан 124, ybrygas
Менi так i сказали, що iздить жiнка. Але оголошення подав перекуп. Вiн хоче заробити не вкладаючи грошей. Чи можна якось вийти на цю жiнку?Назар писал(а):Якщо не помиляюсь то на цьому автомобілі їздить директриса Супутника. Знаючи її, думаю шо авто там в порядку... Можна подивитися... Оскільки я не спец шоб самому ефективно оглянути автомобіль, то пропоную тільки свою компанію для огляду тим хто відгукнеться...
ybrygas писал(а):можу подивитися ззовні
а на що звертати увагу при перегляді?
Це директориса Готелю Супутник! телефон готелю: (032)264-58-22, 265-24-21. Проси директора Лесю Євсіївну, або її водія.MosDeff писал(а):Менi так i сказали, що iздить жiнка. Але оголошення подав перекуп. Вiн хоче заробити не вкладаючи грошей. Чи можна якось вийти на цю жiнку?Назар писал(а):Якщо не помиляюсь то на цьому автомобілі їздить директриса Супутника. Знаючи її, думаю шо авто там в порядку... Можна подивитися... Оскільки я не спец шоб самому ефективно оглянути автомобіль, то пропоную тільки свою компанію для огляду тим хто відгукнеться...
Дякую за контактиНазар писал(а):
Це директориса Готелю Супутник! телефон готелю: (032)264-58-22, 265-24-21. Проси директора Лесю Євсіївну, або її водія.
Обіцяю, тільки хай трошки потеплішаєybrygas писал(а):Ну якщо обіцяєш покатати на W124 Cabrio то поїду подивлюся
грейтMosDeff писал(а): Обіцяю, тільки хай трошки потеплішає
+5Назар писал(а):А я буду на задній сідушці сидіти і розкидати листівки з координатами МБ Клубу![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость