НА твоєму місці я б до них повернувся на наступний день віддав бі ключі і сказав, що ввечері повернусь і щоб мотор працював так як до їхнього ремонту, а чого так стало чи з їхньої вини чи ні це вже не твої проблеми, ти ввіддвава машину без цокоту.

Модераторы: Богдан 124, ybrygas
"После драки кулаками не машут ",,. я цю ситуацію взяв для себе як один із життєвих уроків.. я людина не конфліктна - таке в мене виховання ))) але як буде похожа ситуація (не дай Бог)- у майбутньому.. вести себе буду зовсім по іншому і нормаи моралі будуть на другому плані....АНДРІЙ 2 писал(а):правильно треба з ними по другому говорити. стопудово впав кусок якійсь.
Сьогодні мені на оф дилері "провернули" одну свічку, порекомендували Дизель Сервіс в Солонці, подзвонив - лише по запису, та й те на середу, тобто пів тижня з вихідними залишився б без машини, випадково натрапив на цю тему, подивився відгуки на гуглі і подзвонив на Руденську, домовився, і за 1,5 год висверлили і замінили 3 свічки (4 з дачиком, та що дорога, вирішив не чіпати її поки нарікань немає на неї))Stunya писал(а): ↑11 мар 2013, 14:29http://motortop.webnode.com/ - користуйтесь на здоровя, і не ламайтесь ніколи
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость