Куплю V-Class 638 або Vito 112 з двома здвижками.
Правила форума
b]ЧИТАТИ УСІМ ![/b]
Адміністрація за якість і ціну товару, що продається в рамках форуму, відповідальності не несе. При покупці намагайтеся максимально уважно перевірити товар, що купується.
Правила з розділу КУПЛЮ за 3 доби!
Діють і тут! Згадуємо!
Інтернет сповнений шахраїв!
Вони, зокрема, постійно моніторять і цей розділ!
Вам невідомо хто може зателефонувати та намагатися розвести Вас на гроші!
Не надсилайте нікому жодної передоплати!
Вимагайте додаткові фотографії, перевіряйте їх потім через Google
Часто шахраї беруть їх із чужих оголошень в Україні та по Миру.
Перевіряйте через Google номер, хто вам дзвонить!
Перевірте номер картки для попередньої оплати через Google!
І не надсилайте передоплату!
Відносно безпечний тільки післяплата!
Чи не розслабляйтеся!
b]ЧИТАТИ УСІМ ![/b]

Адміністрація за якість і ціну товару, що продається в рамках форуму, відповідальності не несе. При покупці намагайтеся максимально уважно перевірити товар, що купується.
Правила з розділу КУПЛЮ за 3 доби!
Діють і тут! Згадуємо!
Інтернет сповнений шахраїв!
Вони, зокрема, постійно моніторять і цей розділ!
Вам невідомо хто може зателефонувати та намагатися розвести Вас на гроші!
Не надсилайте нікому жодної передоплати!
Вимагайте додаткові фотографії, перевіряйте їх потім через Google
Часто шахраї беруть їх із чужих оголошень в Україні та по Миру.
Перевіряйте через Google номер, хто вам дзвонить!
Перевірте номер картки для попередньої оплати через Google!
І не надсилайте передоплату!
Відносно безпечний тільки післяплата!
Чи не розслабляйтеся!
- cosworth
- НовичОк
Куплю V-Class 638 з двома здвижками, або Vito 112 з двома здвижками. Розгляну любу ціну, головне шоб бус був достойний.
Міша. 0672008782
Міша. 0672008782
Настоящее имя Миша . можно на ты и по имени . Закарпатье. г.Виноградов . 09шесть5ноль77два6один
- cosworth
- НовичОк
Прошу допомоги по цьому Vito, будьте добры выдгукныться хто може допомогти у Кривому Розі бо він знаходиться там. Я зателефонував людині ми поспілкувалися, каже що по кузову є багато роботи, але двигун і коробка нормально. На скільки нормально я хз і він хз бо каже що бус не його а знайомого з Тернополя котрий виїхав у Сполучені штати і залишив на нього продати. Міркую забрати забрати цього буса під востановлєніє, для себе робитиму. Але якщо є люди котрі зможуть допомогти у інформаціїї буду дуже вдячний.Треба буде кошти скажіть зробимо. Зі свого боку також якщо є якісь питання тут в нас по Західній Україні звертайтеся буду радий допомогти чим зможу.
Фото буса, і номер людини котра його продає є у оголошенні на авторіа. Просто незнаю чи можна тут дублювати фотки і номери телефонів чужих людей.
Ось посилання на оголошення.
https://auto.ria.com/uk/auto_mercedes_b ... 19486.html
Я просив його надати VIN кузова, казав що ввечері зробить.
Боюся пертися з грошима не знати до кого, зара час стрьомний, і зі спілкування з людиною роблю висновки що є якийсь риск. Каже з обліку знімається але бус зареестрований на дружині його друга а вона також з чоловіком у Сполучених штатах, тому він каже що я приїзжаю з грошима він мені робе генєралочку і я собі їду і знімаю вже вдома з обліку і ставлю на себе. Якось так.
А ось і VIN буса. Пробив по держному. WDF63829413500352
Фото буса, і номер людини котра його продає є у оголошенні на авторіа. Просто незнаю чи можна тут дублювати фотки і номери телефонів чужих людей.
Ось посилання на оголошення.
https://auto.ria.com/uk/auto_mercedes_b ... 19486.html
Я просив його надати VIN кузова, казав що ввечері зробить.
Боюся пертися з грошима не знати до кого, зара час стрьомний, і зі спілкування з людиною роблю висновки що є якийсь риск. Каже з обліку знімається але бус зареестрований на дружині його друга а вона також з чоловіком у Сполучених штатах, тому він каже що я приїзжаю з грошима він мені робе генєралочку і я собі їду і знімаю вже вдома з обліку і ставлю на себе. Якось так.
А ось і VIN буса. Пробив по держному. WDF63829413500352
Настоящее имя Миша . можно на ты и по имени . Закарпатье. г.Виноградов . 09шесть5ноль77два6один
- glinolub
- Великий теоретик
Может быть, W638 уже все такие, но этот очень страшный. Я подозреваю, что там уже нечего варить.
Фотографии ни о чем. Ничего нужного чтоб сделать выводы, на этих фотографиях нет
Фотографии ни о чем. Ничего нужного чтоб сделать выводы, на этих фотографиях нет
- elia
- матерый колхозник
- Контактная информация:
Он выглядит как обычный 20-летний бус, который был в коммерческой эксплуатации. И пробег наверное скручен раза в два-три
Плох тот хам, который не хочет светить дальше и ярче всех!
Проверка VIN автомобилей Mercedes-Benz на русском/английском/французском/немецком/испанском/португальском языках
Блог на автотему
Проверка VIN автомобилей Mercedes-Benz на русском/английском/французском/немецком/испанском/португальском языках
Блог на автотему
- Capitan
- Капитан клуба
- Контактная информация:
Михайло! Доброго дня!
Мені здається ви збираєтесь зробити помилку,
розглядаючі цей авто для купівлі, та ще і під реставрацію.
Я ж вірно рахую?
1. Гнілі усі двері - то поварка усіх 5 дверей - 500 дол
2. Перефарбувати весь авто - 2000 дол
3. Салон - вже годиться тільки стояти біля воріт шроту, на якому сплять місцеві коти. Заміна - 500-1000 дол
4. Резини немає, тобто прийдеться купляти два комплекти: літо та зима - 2 х 400 дол = 800 дол
5. Продають по дорученню, байки про поїхав на заробітки в США, то відома тема від перекупів...
Дорога туди-сюди на круг 2000 км...200 литрів палива, та ще поїсти, готель - 400 дол
Сумарні витрати 4700 дол: крім купівлі, і це ми ще не відкривали капота.. та не бачіли як згнив він номер...
Воно треба?!

Мені здається ви збираєтесь зробити помилку,
розглядаючі цей авто для купівлі, та ще і під реставрацію.
Я ж вірно рахую?
1. Гнілі усі двері - то поварка усіх 5 дверей - 500 дол
2. Перефарбувати весь авто - 2000 дол
3. Салон - вже годиться тільки стояти біля воріт шроту, на якому сплять місцеві коти. Заміна - 500-1000 дол
4. Резини немає, тобто прийдеться купляти два комплекти: літо та зима - 2 х 400 дол = 800 дол
5. Продають по дорученню, байки про поїхав на заробітки в США, то відома тема від перекупів...
Дорога туди-сюди на круг 2000 км...200 литрів палива, та ще поїсти, готель - 400 дол
Сумарні витрати 4700 дол: крім купівлі, і це ми ще не відкривали капота.. та не бачіли як згнив він номер...
Воно треба?!

- elia
- матерый колхозник
- Контактная информация:
Бус выглядит затасканым, цена обычная. Нет смысла кидаться в такие качели через всю страну. А рядом с домом неужели ничего такого нет?cosworth писал(а): ↑25 июл 2023, 14:43у Кривому Розі бо він знаходиться там. ... На скільки нормально я хз і він хз бо каже що бус не його а знайомого з Тернополя котрий виїхав у Сполучені штати і залишив на нього продати
...
і зі спілкування з людиною роблю висновки що є якийсь риск. Каже з обліку знімається але бус зареестрований на дружині його друга а вона також з чоловіком у Сполучених штатах, тому він каже що я приїзжаю з грошима він мені робе генєралочку і я собі їду і знімаю вже вдома з обліку і ставлю на себе.
Плох тот хам, который не хочет светить дальше и ярче всех!
Блог на автотему
Блог на автотему
-
- Профи
На дружини друга, друг на другом конце земного шара. Менять деньги на генералочку очень несерьезно, вариантов множество бывает. Только экспертиза и снятие с учета на месте. Да и бус внешне как старый холодильник Донбасс.
- cosworth
- НовичОк
Друзі добре кажете!
Так і є, на фініші ціна виходе 10+, Капітан всьо чотко вирахував, я дивлячить по фоткам собі так і прикидував, але міркував робити не всьо залпом, а поступово. Моніторю авторіа вже 3 тиждень, нічого нема, а цей висить там давненько, якби він був вартий звісно вже би давно місцеві хлопці забрали, тут внас дав пацанам також знати що я шукаю, на разі тиша. А я зара бес буса
Продайте мені свого якщо в когось є, або якщо зявиться вартий.
пс. Шось я не маю можливості цитувати, кнопки нема, тому кажу окремо.

Продайте мені свого якщо в когось є, або якщо зявиться вартий.
пс. Шось я не маю можливості цитувати, кнопки нема, тому кажу окремо.
-
- Профи
- Тел.: 09647ІЗ934
У продавця 3 авто в продажу. Маю припущення, що продає перекуп, а казки про друга в штатах, то казки діда Панаса 

- Goodvin
- Эксперт
На экране телефона вроде прилично выглядит, а расписали как будто он присмерти уже)