Нужен совет по ходовой - тянет руль.
- gekka33
- Эксперт
Дабы не плодить новую тему : при прямолинейном движении авто тянет чуть вправо,при этом руль стоит немного влево.Сход-развал делаю каждый год,при данной процедуре мастер руль выставляет строго прямо.Вопрос к Харьковчанинам : подскажите СТО,где могут разобраться с этой проблемой ,потому-что в нашем колхозе так глубоко копать никто не хочет.
ex ВАЗ 2105 , KIA RIO II 1.5 CRDI
- Rost.GL
- Эксперт
- Контактная информация:
Геометрія 124-го - це не в тапки сцяти )))gekka33 писал(а): ↑22 апр 2025, 20:47Дабы не плодить новую тему : при прямолинейном движении авто тянет чуть вправо,при этом руль стоит немного влево.Сход-развал делаю каждый год,при данной процедуре мастер руль выставляет строго прямо.Вопрос к Харьковчанинам : подскажите СТО,где могут разобраться с этой проблемой ,потому-что в нашем колхозе так глубоко копать никто не хочет.
В ньому 8 точок регулювання, 2 ззаду, 6 спереду.
Треба шукати реально знаючу людину.
Редуктор треба центрувати спеціальним болтом.
Перед процедурою треба перевірити биття передніх підшипників (обов'язково).
Треба заправити повний бак (це по інструкції в мануалі).
В ідеалі використовувати розпорку передніх коліс для імітації навантаження, що діє на колеса під час кочення. Розпирати їх з зусиллям 100Нм.
Коротше, я до того, що геометрія на 124-му - це взагалі не тривіальна процедура, і мало який сервіс може це осилити.
- gekka33
- Эксперт
ex ВАЗ 2105 , KIA RIO II 1.5 CRDI
- Rost.GL
- Эксперт
- Контактная информация:
Угу, я б теж рекомендації по Львову послухав.
В 21-му році знайшов чувака на одному сервісі (Фаворит, біля стадіону Україна), який раніше в офіціалів мерседеса працював, але чи є він там ще - не знаю. Зрештою, я тільки побалакав, наскільки він реально фаховий теж не знаю.
Назар наш робив свого 190-го у якогось старшого чувака, але теж треба з ним хоча би поговорити спершу.